K1100 FTC Mounts

De Floor To Ceiling Mounts maken het mogelijk om een LCD scherm te plaatsen op iedere gewenste plek in een ruimte. Tevens bevatten de FTC Mounts een geïntegreerd kabelmanagement voor bedrading.

K1110 Floor to Ceiling Mount 

De FTC Mount maakt het mogelijk om een LCD scherm tussen vloer en plafond te plaatsen op iedere gewenste plek in een ruimte. Door de ontwikkelde klemconstructie kan dit zonder boorwerkzaamheden worden uitgevoerd. De totale lengte van de deelbare kolom is 3 meter. De FTC Mount is ook verkrijgbaar in lengtes van 4 meter (K1120) of 5 meter (K1130) en in een niet deelbare versie (K1180).


K1140 Ceiling Mount

Door gebruik te maken van de C Mount ontstaat een ruimtebesparende oplossing en de optimale positie van het LCD scherm aan het plafond. Door de gesloten achterzijde van de C Mount komen bedrading en randapparatuur geheel uit het zicht te vallen. 

De Ceilling Mount is ook draaibaar te installeren. Het scherm kan hierdoor gemakkelijk in een gewenste hoek worden geplaatst.


K1150 Floor Mount

De F Mount biedt een stabiele montageoplossing voor plaatsing van LCD schermen op het vloeroppervlak. De vloersteun is ter hoogte van het scherm uitgevoerd met een gesloten achterzijde waardoor bedrading en randapparatuur geheel uit het zicht komen te vallen. 

De Floor Mount is ook draaibaar te installeren. Het scherm kan hierdoor gemakkelijk in een gewenste hoek worden geplaatst.


De FTC Mounts zijn te configureren met de LCD Mounts uit de K1200 serie en de Accessoires uit de K1300 serie. In overleg kunnen kleurstellingen naar wens worden aangepast.

Meer weten over K1100 FTC Mounts? Bel ons op 0348 - 44 34 85

Andere producten uit K1000 serie - LCD Mount Solutions

K1200 LCD Mounts
K1300 Accessoires