K9000 serie - Complete Sets


K9100 Floor To Ceiling Mount Single Set


De Floor To Ceiling Mount Single Set maakt het mogelijk om schermen op elke gewenste plek in een ruimte te plaatsen zonder dat bedrading en randapparatuur zichtbaar is. De montage van deze set is mogelijk zonder boorwerkzaamheden.K9110 Floor To Ceiling Mount Single Videobar Set


De Floor To Ceiling Mount Single Videobar Set maakt het mogelijk om schermen op elke gewenste plek in een ruimte te plaatsen zonder dat bedrading en randapparatuur zichtbaar is. De montage van deze set is mogelijk zonder boorwerkzaamheden.


K9120 Floor To Ceiling Mount Single Laptop Set


De Floor To Ceiling Mount Single Laptop Set maakt het mogelijk om schermen op elke gewenste plek in een ruimte te plaatsen zonder dat bedrading en randapparatuur zichtbaar is. De montage van deze set is mogelijk zonder boorwerkzaamheden.K9150 Floor To Ceiling Mount Double Set


De Floor To Ceiling Mount Double Set maakt het mogelijk om schermen op elke gewenste plek in een ruimte te plaatsen zonder dat bedrading en randapparatuur zichtbaar is. De montage van deze set is mogelijk zonder boorwerkzaamheden.


K9160 Floor To Ceiling Mount Double Videobar Set


De Floor To Ceiling Mount Double Videobar Set maakt het mogelijk om schermen op elke gewenste plek in een ruimte te plaatsen zonder dat bedrading en randapparatuur zichtbaar is. De montage van deze set is mogelijk zonder boorwerkzaamheden.


K9170 Floor To Ceiling Mount Double Laptop Set


De Floor To Ceiling Mount Double Laptop Set maakt het mogelijk om schermen op elke gewenste plek in een ruimte te plaatsen zonder dat bedrading en randapparatuur zichtbaar is. De montage van deze set is mogelijk zonder boorwerkzaamheden.


K9200 Ceiling Mount Single Set


De Ceiling Mount Single Set maakt 

het mogelijk om schermen aan het 

plafond te monteren zonder dat bedrading en randapparatuur 

zichtbaar is.


K9250 Ceiling Mount Double Set


De Ceiling Mount Double Set maakt 

het mogelijk om schermen aan het plafond te monteren zonder dat bedrading en randapparatuur 

zichtbaar is. 


K9260 Ceiling Mount Double Videobar Set


De Ceiling Mount Double Videobar Set maakt het mogelijk om schermen aan het plafond te monteren zonder dat bedrading en randapparatuur 

zichtbaar is. 


K9300 Trolley Single Set


De Trolley Single Set heeft een stijlvol high-end design om gemakkelijk een scherm te plaatsen in bijvoorbeeld uw bedrijfsentree, vergaderzaal of klaslokaal.


K9310 Trolley Single Videobar Set


De Trolley Single Videobar Set heeft een stijlvol high-end design om gemakkelijk een scherm te plaatsen in bijvoorbeeld uw bedrijfsentree, vergaderzaal of klaslokaal.


K9320 Trolley Single Laptop Set


De Trolley Single Laptop Set heeft een stijlvol high-end design om gemakkelijk een scherm te plaatsen in bijvoorbeeld uw bedrijfsentree, vergaderzaal of klaslokaal.


K9350 Trolley Double Set


De Trolley Double Set heeft een stijlvol high-end design om gemakkelijk een scherm te plaatsen in bijvoorbeeld uw bedrijfsentree, vergaderzaal of klaslokaal.


K9360 Trolley Double Videobar Set


De Trolley Double Videobar Set heeft een stijlvol high-end design om gemakkelijk een scherm te plaatsen in bijvoorbeeld uw bedrijfsentree, vergaderzaal of klaslokaal.


K9370 Trolley Double Laptop Set


De Trolley Double Laptop Set heeft een stijlvol high-end design om gemakkelijk een scherm te plaatsen in bijvoorbeeld uw bedrijfsentree, vergaderzaal of klaslokaal.


K9400 Stand Up Set


De Stand Up Set heeft een stijlvol high-end design om gemakkelijk een scherm te plaatsen in bijvoorbeeld uw bedrijfsentree, vergaderzaal of klaslokaal. 


K9410 Stand Up Videobar Set


De Stand Up Videobar Set heeft een stijlvol high-end design om gemakkelijk een scherm te plaatsen in bijvoorbeeld uw bedrijfsentree, vergaderzaal of klaslokaal. 


K9420 Stand Up Laptop Set


De Stand UP Laptop heeft een stijlvol high-end design om gemakkelijk een scherm te plaatsen in bijvoorbeeld uw bedrijfsentree, vergaderzaal of klaslokaal. 


K9500 Table Mount Single


De Table Mount Single heeft een stijlvol high-end design om gemakkelijk een scherm te plaatsen in bijvoorbeeld uw bedrijfsentree, vergaderzaal of klaslokaal. 


K9510 Table Mount Single Videobar


De Table Mount Single Videobar heeft een stijlvol high-end design om gemakkelijk een scherm te plaatsen in bijvoorbeeld uw bedrijfsentree, vergaderzaal of klaslokaal.